logo
M

Články

Levné nemovitosti a drahé hypotéky

Drahé hypotéky, levné nemovitosti

Únor 2023

Když už v této době realitní makléř, hypoteční specialista nebo potenciální kupující nemovitosti usne, spí neklidným spánkem. Noční můra v podobě úroků přes 6% ovládla jejich nevytopené ložnice. Já bych to ovšem neviděl tak dramaticky.

přečíst článek
Komerční nemovitosti na prahu nového roku

Komerční nemovitosti na prahu nového roku

Leden 2023

A je tu doba nákupů! Krapet starší komerční nemovitosti či objekty před rekonstrukcí jedou. A pozor! Na tomto trhu operuje spousta zájemců s finančním portfoliem 50-100 mil., kteří nejsou nuceni brát si úvěr. Jak je výhledově ulovit?

přečíst článek
Česká důchodkyně a byt v Egyptě

Česká důchodkyně a byt v Egyptě

Leden 2023

Když jsem tuhle nakupoval u nás v zelenině, odrostlejší paní brigádnice za pultem lamentovala, že svého egyptského přítele od jara neviděla. A její dcera je na tom ještě hůř, neboť její půlroční dítě jeho otec, též Egypťan, ještě nepoznal. V porovnání s dámou žiji v poměrně fádním domorodém vztahu…. Zda paní koupila svému Ramsesovi i byt, jsem se neptal.

přečíst článek
Blog - Češi se nebojí. Ani realit.

Češi se nebojí. Ani realit.

Říjen 2022

Páč si člověk v téhle době nemůže být jistý ani tím, že se zítra bude bát toho co včera, vyhodnotil jsem si, že strach je zbytečný luxus. U realit, energií, u všeho. Český human being si zkrátka poradí.

přečíst článek

Oslovilo vás, co dělám, kdo jsem, jak ke své práci a zároveň koníčku přistupuji? Neváhejte mě kontaktovat. Rád se s vámi setkám. Výběr partnera ve světě nemovitostí je pouze na vás.

Kontaktujte mě!